Meta: Do jem i qartë për çdo vagabond diplomat që justifikon shkeljet e Kushtetutës

Presidenti Ilir Meta ka reaguar ashpër ndaj ndërhyrjes së një pjese të diplomatëve në zbatimin e ligjit në Shqipëri.

“Do jem i qartë për çdo vagabond diplomat qe justifikon shkeljet e Kushtetutës dhe të ligjit. Askush nuk mund ta vërë në diskutim autoritetin e Presidentit të Republikës. Tek Gjykata Kushtetuese unë nuk bej shaka”,- tha Presidenti në një intervistë për emisionin “Open” në “Top Channel”.

Lexoni edhe…