Cili është ambasadori tjetër i huaj që mund të shpallet “person non grata”?

Burime të rezervuara tregojnë se përveç ambasadorit të OSBE, Bochardt, i cili u shpall person non grata në Republikën e Shqipërisë prej Presidentit Meta, mësohet se edhe një ambasador tjetër është në listë. Akoma dosja e tij nuk është plotësuar, por janë gjetur fatura, regjistruar biseda që janë jashtë statusit të tij diplomatik si dhe flitet se zotërohet dhe një video seksi me një zyrtare të lartë të Rilindjes.

Emri i ambasadorit pritet të bëhet publik në momentin e duhur.

Met Toska