Video horror nga Ilir Vrenozi për Ramën

Horror” në Korçë! Njeriu më i famshëm i rrjeteve sociale në këtë qytet, Ilir Vrenozi vijon me postimet e tij pikante kundër qeverisë dhe kryeministrit Edi Rama.

Por këtë herë Vrenozi ka shkuar edhe më tej.

Ai shfaqet brenda një arkivoli për të treguar se, në momentin që shefi i qeverisë të japë dorëheqjen, edhe të vdekurit do të ringjallen.

“Lajmi kur Edi Rama të japë dorëheqjen do ngjallë e të vdekurit”, shkruan Vrenozi mbi video.