Statusi epik i Arben Ristanit mbi betimin e Arta Vorpsit te noterja

Nga Arben Ristani

Gjyqtari i Gjykatës Kushtetuese fillon detyrën pasi betohet përpara Presidentit të Republikës, parashikon neni 129 i Kushtetutës.
Kur gjyqtari betohet përpara noterit publik, pyetja e vetme që ka kuptim, është kush e paguan noterin në këtë rast dhe a mund të bëhet betimi me pagesë?
Kurioz jam për solemitetin në momentin e pagesës.