Me këtë që po shohin shqiptarët kush është ai i marrë, që i vendos emrin Arta vajzës së tij!

Nga Dritan Kaba

Këtu me emrin Arta, ia paska marrë dhe dinjitetin edhe mendjen Zoti dhe ia paska dhënë të gjitha Arta Dades!
Kjo e noteres dhe Arta e 69, do bëjnë të zhduket emri Arta nga gjendja civile.
Me këte që po shohin shqiptarët kush është ai i marrë, që i vendos emrin Arta vajzës së tij!