VIDEO/ “U zgjuam nga gazi lotsjellës, s’i morëm dot librat e shkollës”: Rrëfimi i fëmijëve mbi gërmadhat e Unazës

Policia ndërhyn me dhunë te Unaza e Re, “Astir”

“U zgjuam nga gazi lotsjellës, nuk kemi marrë as librat e shkollës”.

Fëmijet e Astirit rrëfejnë tmerrin e përjetuar dhe dhunën e Policisë, që i nxori nga shtëpia dhe ua shembi atë.

Ndiqni kronikën e  SYRI.TV.