Meta: Nuk ka afat për të përcaktuar në Kushtetutë për Presidentin

Presidenti, Ilir Meta, ndodhet në një konferencë për mediat në orën 20:00 të mbrëmjes së sotme.
Konferenca vjen fill pasi Kreu i Shtetit firmosi emrin e Marsida Xaferllarit, si anëtarë të 5 të të Gjykatës Kushtetuese.

“Nuk kemi një afat për të përcaktuar në Kushtetutë për Presidentin”,- tha Presidenti.

Presidenti: Kreu i KED s’mund të bëjë lojëra. Kjo është e turpshme dhe sjellje mafioze