Pas fjalimit të bujshëm, deputetja sofistikon veshjen (FOTO)

Për 1 mijë arsye, deputetja Majlinda Halilaj, pati në Kuvend një ndër fjalimet më të këqija, me vështirësi të artikulimit dhe me shqiptim jo të saktë të fjalëve. Pas fjalimit për ”Korporatën”, ndaj saj është shtuar vëmendja. Sa herë që Kuvendi ka seancë plenare, paparacët dhe kamerat fokusojnë deputeten në fjalë. Këtë herë, ”Panorama Plus”, ka fiksuar deputeten gjatë seancës së fundit ku shihet një sofistikim në veshje.