Gjendet bariu i humbur, ja cila është gjendja e tij

Forca të shumta policie dhe banorë të zonës kanë mundur të gjejnë bariun e humbur në Leskovik.

Dhimitër Baze, 74 vjeç, kishte humbur gjurmët në stan prej 48 orësh.

Alarmi u shtua pasi në banesë mbërritën dhentë, ndërsa mungonte bariu.

Për gjetjen e shtetasit Dhimitër Baze u angazhuan 30 policë.

Mësohet se gjendja e tij shëndetësore është e mirë.