Në kokën tuaj, Flor Mumajesi: Thjesht të du (VIDEO)

Flor Mumajesi mbajti premtimin dhe publikoi një nga këngët që kishte në plan të publikonte. Mes ”Thjesht të du” dhe ”Mbaroj” fitoi e para, që u krijua si kënga e çiftit në një dasmë në Kosovë. Videoja muzikore është praktikisht një video dasme e një çifti yll, ai sheh atë me dashuri, ajo po ashtu, kërcejnë në krahët e njëri-tjetrit, puthen, qeshin, gëzojnë, këndojnë bashkë me Florin. Është kaq romantike. Nëse ftoheni në dasmën e Florit, është e sigurt që do ta dëgjoni, sepse ai vetë mezi pret ta këndojë. Në kokë të Florit dhe në kokën tuaj.