LSI emëron Sekretarin e Pushtetit Vendor

Lëvizja Socialiste për Integrim ka nisur përgatitjet për zgjedhjet e reja në strukturat e partisë.

Ditën e sotme, Kryesia Ekzekutive e LSI ka vendosi që zgjedhë Sekretarin e Pushtetit Lokal. Në këtë post është emëruar, Petrit Sina. Sina ka mbajtur detyrën e kryetarit të Bashkisë së Beratit dhe është një njohës i mirë i problematikave të pushtetit vendor.

LSI zgjedh koordinatorët e tre qarqeve