Identifikohen 39 viktimat e trajlerit frigoriferik

Emrat e 39 shtetasve vietnamezë, të cilët u gjetën të vdekur brenda një trajleri frigoriferik në Essex janë identifikuar nga policia. Dhjetë adoleshentë, përfshirë dy djem 15-vjeçarë ishin mes viktimave. Viktimat u zbuluan më 23 tetor brenda automjetit të madh pranë portit detar të Parflitit në Angli, dhe mendohet se po emigronin në mënyrë të fshehtë për arsye ekonomike.

Viktimat janë

Pham Thi Tra My, 26-vjeçe nga Ha Tinh
Nguyen Dinh Luong, 20-vjeç nga Ha Tinh
Nguyen Huy Phong, 35-vjeç nga Ha Tinh
Vo Nhan Du, 19- vjeç nga Ha Tinh
Tran Manh Hung, 37- vjeç nga Ha Tinh
Tran Khanh Tho, 18- vjeç nga Ha Tinh
Vo Van Linh, 25- vjeç nga Ha Tinh
Nguyen Van Nhan, 33- vjeç nga Ha Tinh
Bui Phan Thang, 37- vjeç nga Ha Tinh
Nguyen Huy Hung, 15- vjeç nga Ha Tinh
Tran Thi Tho, 21- vjeçe nga Nghe An
Bui Thi Nhung, 19- vjeçe nga Nghe An
Vo Ngoc Nam, 28- vjeç nga Nghe An
Nguyen Dinh Tu, 26- vjeç nga Nghe An
Le Van Ha, 30- vjeç nga Nghe An
Tran Thi Ngoc, 19- vjeçe nga Nghe An
Nguyen Van Hung, 33- vjeç nga Nghe An
Hoang Van Tiep, 18- vjeç nga Nghe An
Cao Tien Dung, 37- vjeç nga Nghe An
Cao Huy Thanh, 37- vjeç nga Nghe An
Tran Thi Mai Nhung, 18- vjeçe nga Nghe An
Nguyen Minh Quang, 20- vjeç nga Nghe An
Le Ngoc Thanh, 44- vjeç nga Dien Chau
Pham Thi Ngoc Oanh, 28- vjeçe nga Nghe An
Hoang Van Hoi, 24- vjeç nga Nghe An
Nguyen Tho Tuan, 25- vjeç nga Nghe An
Dang Huu Tuyen, 22- vjeç nga Nghe An
Nguyen Trong Thai, 26- vjeç nga Nghe An
Nguyen Van Hiep, 24- vjeç nga Nghe An
Nguyen Thi Van, 35- vjeçe nga Nghe An
Tran Hai Loc, 35- vjeç nga Nghe An
Duong Minh Tuan, 27- vjeç nga Quang Binh
Nguyen Ngoc Ha, 32- vjeç nga Quang Binh
Nguyen Tien Dung, 33- vjeç nga Quang, Binh
Phan Thi Thanh, 41- vjeçe nga from Hai Phong
Nguyen Ba Vu Hung, 34- vjeç nga Thua Tien Hue
Dinh Dinh Thai Quyen, 18- vjeç nga Hai Phong
Tran Ngoc Hieu, 17- vjeç nga Hai Duong
Dinh Dinh Binh, 15- vjeç nga Hai Phong