LSI zgjedh koordinatorët e tre qarqeve

Lëvizja Socialiste për Integrim ka zgjedhur drejtuesit që do koordinojnë aktivitet e partisë në tre qarqe; Tiranë, Durrës dhe Vlorë. Në mbledhjen e zhvilluar këtë të mërkurë, Kryesia e Ekzekutive e LSI vendosi ‘Koordinatorët e Qarkut’. Në Tiranë koordiantor do të jetë Përparim Spahiu, në Durrës Nasip Naço dhe në Vlorë Flamur Çelaj “Vendimi i … Continue reading LSI zgjedh koordinatorët e tre qarqeve