Cakaj: Thellojmë bashkëpunimin me Maltën dhe Hungarinë

Gjatë Konferencës së Mesdheut të mbajtur në Tiranë, Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, zhvilloi disa takime dypalëshe me Ministrin e Jashtëm të Hungarisë, Péter Szijjártó dhe Ministrin e Jashtëm të Maltës, Carmelo Abela. “Me dy homologët diskutuam për fuqizimin e marrëdhënieve dypalëshe dhe thellimin e bashkëpunimit në organizata ndërkombëtare!”, shprehet Cakaj nëpërmjet një postimi në “facebook”. Në vijim të bashkëpunimit, shumë shpejt me dy vendet pritet të zhvillohen projekte konkrete.