Padia për Haradinaj, rrjeti tallet me Edi Ramën

Kryeministri Edi Rama deklaroi dje në “Opinion” se ai ishte kryeministri i mirë e Shqipërisë, madje shumë herë më i suksesshëm sesa Ismail Qemali. Kryeministrat e tjerë as kanë ekzistuar para Edi Ramës.

Që është shumë ndryshe ai e konfirmoi edhe me faktin se hyri në histori, për keq, si kryeministri i parë shqiptar që do hidhte në gjyq kryeministrin e Kosovës.

Pas kësaj deklaratë jo normale dhe të turpshme për një kryetar qeverie të Tiranës, në rrjetet sociale kanë nisur talljet me Edi Ramën.