Vakanca në Kushtetuese, KED nis pikëzimin e kandidatëve

KED fillon pikëzimin dhe vlerësimin e kandidatëve për Gjykatën Kushtetuese.

Këshilli i Lartë i Drejtësisë do vlerësojnë listën me 6 kandidatë të propozuar nga presidenti i vendit Ilir Meta të martën (22 tetor) për plotësimin e “Vakancës së parakohshme” të krijuar për shkak të përfundimit përpara kohe të mandatit të ish-gjyqtarit, Besnik Imeraj.

Kandidatët: 

1. Zoti Dedë Kasneci
2. Zoti Envi Hicka
3. Zoti Prelë Martini
4. Zoti Shaqir Hasanaj
5. Zoti Vasil Bendo
6. Zonja Vjosa Bodo Mujo