Vakanca në Kushtetuese, KED nis pikëzimin e kandidatëve

KED fillon pikëzimin dhe vlerësimin e kandidatëve për Gjykatën Kushtetuese.

Këshilli i Emërimeve në Drejtësi do vlerësojë listën me 6 kandidatë të propozuar nga presidenti Ilir Meta të martën (22 tetor) për plotësimin e “Vakancës së parakohshme” të krijuar për shkak të përfundimit përpara kohe të mandatit të ish-gjyqtarit, Besnik Imeraj.

Kandidatët: 

1. Dedë Kasneci
2. Envi Hicka
3. Prelë Martini
4. Shaqir Hasanaj
5. Vasil Bendo
6. Vjosa Bodo Mujo