U tha se ishte në koma: Buta sqaron ndjekësit

Sot në “Ku e gjeta veten pa dijeninë time”, Buta mësoi se ishte në koma. Në internet, qarkulloi një foto e një personi në koma, për të cilin/ën u tha se ishte reperi.

Në një video, ku nuk e prish terezinë dhe teksa mbllaçitet, reperi thotë se është lajm i rremë. Jemi të qetë Buta. Shijo mandarinën.

Në “Ku e gjeta veten pa dijeninë time”, MC Kresha u fejua, po kështu bëri një bashkëpunim me Bebe Rexhën, Gjira Kajtazi u gjend në një sherr me Loredanën, ndërsa Vin Veli u arrestua.