Sherr me drejtorin e madh, shkarkohen dy shefa të policisë rrugore

Debati me shefin e rrugores së Tiranës u ka kushtuar vendin e punës 3 oficerëve të policisë.

2 shefa të komisariatit të policisë rrugore në Tiranë dhe një specialist janë larguar nga puna pas një debati me shefin e Policisë Rrugore Erjon Ahmeti.

Të shkarkuarit mësohet se janë A. Th., ish-shef i zyrës së aksidenteve në komisariatin e policisë rrugore, O. Gj., ish-specialist i aksidenteve në komisariatin e Qarkullimit rrugore dhe I. R., ish- shef i linjës interurbane në komisariatin e Tiranës.