Rama: Gratë dhe vajzat janë më pak të korruptuara se burrat

Muaj tetor në të gjithë botën është muaji i ndërgjegjësimit për Kancerin e Gjirit.

Kryeministri ka bërë një takim me gratë që janë këshilltare në Këshillat Bashkiak.

Rama është shprehur se gratë janë më pak të korruptueshme se burrat:

“KEMI 50% TË KËSHILLAVE BASHKIAK QË JANË GRA DHE VAJZA, 60% E ADMINISTRATËS PUBLIKE JANË GRA DHE VAJZA DHE KJO DO TË THOTË QË MINIMALISHT KEMI 60% E ADMINISTRATËS JANË MË PAK TË KORRUPTUESHËM PASI GRATË DHE VAJZAT KORRUPTOHEN MË PAK SE BURRAT”.