Donte të hiqte qafe insektet, hodhi në erë kopshtin

Një burrë hodhi në herë kopshtin në tentativën për të hequr qafe një herë e mirë insektet që i kishin pushtuar kopshtin.

Videoja tregon momentin kur kopshtari në Brazil pasi kishte dështuar me mënyrat e tjera vendosi të mbushë gropën me benzinë dhe ti vinte flakën.

Por… shikoni çfarë ndodhi: