Alvini në Siri, gazetari i “Le Iene”: Lajmet nuk janë shpresëdhënëse

Gazetari i “Le Iene”, Taulant Kopliku në një lidhje telefonike për emisionin “Tempora” në RTV Ora  tha se gjendja në zonën ku ndodhet Alvin Berisha, fëmija shqiptar gjendja nuk është shumë shpresë dhënëse.

Taulant Koplikaj: Lajmet nuk janë shpresëdhënëse. Nga informacionet që kam nga zona ka pasur disa konfrontime, luftime mes grupeve të mercenarëve të riaktivizuar në zonat jo të kontrolluara mirë nga kurdët. Këto luftime janë intensifikuar gjatë ditës. ka pasur edhe viktima. Në kufirin mes dy kurdistanëve irakian dhe sirian, ka pasur lëvizje të madhe të trupave që vijnë nga kurdistani Irakien dhe sipas informacioneve që kam janë edhe ushtarë amerikanë. 

Ndiqni videon e plotë: