Rama me brekushe, Veliaj me biçikletë

Sot kryesia e PS e mbledhur në selinë e tyre politike ka anashkaluar kërkesën dhe presionin popullor për zgjedhje të parakohshme parlamentare.

Por ajo që ishte lajm duket se janë prapë brekushet e kryeministrit dhe biçikleta e Erion Veliajt.