Kriza politike, Rudina Hajdari tregon zgjidhjen

Për krizën politike në vend, deputetja Rudina Hajdari, ka dhënë një skenar. Në fillim reformë zgjedhore dhe më pas zgjedhje të parakohshme parlamentare dhe lokale. Ky është propozimi i deputetes Rudina Hajdari. Përmes një postimi në Twitter, Hajdari thotë se zgjidhja për daljen nga kriza politike është vetëm një: “Brenda dhjetorit të zhbëhet marrëveshja e 2008, të miratohen rekomandimet e OSBE/ODHIR-it dhe vetëm më pas të kemi zgjedhje të parakohshme parlamentare e lokale dhe ta ndreqim këtë vend”. “Boll më me kryetarë perandorakë që e kanë shkatërruar demokracinë në këtë vend”.