Dirigjentit të orkestrës i bien pantallonat gjatë shfaqjes (VIDEO)

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në teatrin e Milanos në Itali, gjatë shfaqjes artistike për 70-vjetorin e republikës së Kinës.

Gjatë kohës që dirigjenti Maihai Tang po drejtonte filarmoninë italiane, i kanë rënë pantallonat. Incidenti shkaktoi jo pak habi dhe të qeshura, megjithatë muzikantët e filarmonisë kanë vijuar të luajnë pjesën muzikore.