Bejtja: Albini kryeministër, ditë të fituara edhe për Shqipërinë

Gazetari Andi Bejtja, ka zhvilluar një takim me kreun e Vetëvendosjes dhe kryeministrin e prishtshëm të Kosovës, Albin Kurtin. Përmes një postimi në facebook, gazetari shkruan se Kurti duhet të ulet sa më parë në karrigen e kryeministrit, pasi kështu thotë Bejtja, janë ditë të fituara për Kosovën dhe Shqipërinë.