Ajola Xoxa e nis ditën kështu me vogëlushin Kajan (FOTO)

Bashkëshortja e kryebashkiakut të Tiranës Ajola Xoxa e ka nisur ditën duke postuar një foto me djalin e tyre Kajan.

Në foto duket Ajola e veshur me një fustan të verdhë bashkë me vogëlushin 1-vjeçar. Ai ndodhet në prehrin e mami Ajolës dhe ka mbështetur kokën tek dora e tij e vogël.

Kajan duket shumë ëmbël i përqëndruar diku, duke qëndruar në qejfin e tij.

Ajola ka treguar se java nis me vogëlushin dhe domosdoshmërisht do të mbarojë me të, ashtu si jeta e çdo nëne që ka një fëmijë të vogël.

Kujtojmë që vogëlushi mbushi 1 vjeç para disa muajsh, ku Veliaj postoi vetëm dy foto nga festa e ditëlindjes.