Video montazh, Macron: Kështu e duan Rama dhe Rilindja!

Të shumta kanë qenë memet dhe video montazhet në rrjetet sociale për Macron, pasi ky i fundit doli kundër hapjes së negociatave në BE për Shqipërinë. Ky është njëri prej tyre.