Vasili: Bravo Zaev, faqe e zezë për kryeministrin zvarranik Edi Rama

Nga Petrit Vasili

Bravo Zoran Zaev!!

Zajev vendosi!

Maqedonia në 12 Prill shkon në zgjedhje të parakohshme.

Në janar opozita merr drejtimin e Ministrisë së Brendshme.

Zajev i dha një Leksion të vërtetë demokracie dhe atdhedashurie te gjithëve.

Faqe e bardhe për Zajev, që vuri atdheun mbi gjithçka.

Faqe e zezë për kryeministrin zvarranik Edi Rama, qe vazhdon turpërisht në karrige pasi jo vetëm që la Shqipërinë pa Negociata, por që ai shkaku i vetëm që Maqedonia e Veriut nuk i hapi negociatat.