Radhë kilometrike në Muriqan, makina prej 3 orësh në radhë

Tmerri i pushuesve në fundjavë të cilët shkojnë në Mal te Zi apo Kroaci mbetet pika kufitare e Muriqanit në Shkoder.

 

Korrespodenti i “KOHA JONE” tregon se ka radhë me kilometra për të hyrë në Shqipëri të cilët qëndrojnë në radhë me mbi tre orë.

Ndërkohë mësohet se irritimi i shoferëve dhe pasagjereve ka shpërthyer në piken kufitare të Muriqanit. Prej orës 12.30 vargu për të hyrë në Shqipëri shkon mbi 12 km.