Maliqi, socialistëve: Largojeni të keqen nga partia, nëse keni moral e dinjitet

Nga Lefter Maliqi

Dështimi ka vetëm një emër. Pervers si ky s’ka parë bota, i sëmurë, i droguar, i çmendur, arrogant, s’ka as turp, as moral. Kur do shpëtojë vendi nga ky klloun? Do negociata ky me çitjane! Turp! Socialistë, ju turpëroi, ju poshtëroi, ju fyeu, ju injoroi ky i pashpirt i pacipë! Largojeni, dezinfektojeni partinë nga e keqja, nese keni moral dhe dinjitet!