Refuzimi i negociatave dhe mimikat e Ramës (FOTO)

Pas refuzimit të çeljes së negociatave, kryeministri Edi Rama mbajti një konferencë të gjatë për shtyp për të folur pas JO-së që BE i tha Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut për çeljen e negociatave. Më poshtë ju sjellim edhe disa nga fotot e Ramës nga konferenca, të fiksuara nga LSA.