Rama: Do hyjmë në BE kur mjekra ime të bëhet më e gjatë…

Kryeministri Edi Rama e shikon BE si të vetmen alternativë, por se kur shqiptarët do të votojnë për Parlamentin Europian si anëtar, me batutë Kryeministri vuri mjekrën e tij si njësi matëse.

Rama: Në kohën kur unë kam dalë në rrugë për të kërkuar Shqipërinë si gjithë Europa i kisha të gjitha flokët dhe kam përshtypjen se nëse do t’ja lëmë mjekrës të dëshmojë mund të bëhet më e gjatë se flokët tua (i drejtohet gazetares) përpara se ta plotësojmë dëshirën.

Deklaratën Rama e bëri gjatë konferencës për mediat me Ministrin e Jashtëm në detyrë Gent Cakaj lidhur me vendimin negativ të Brukselit për hapjen e negociatave të Shqipërisë në BE.