Video-Mashtrimet e Ramës për negociatat dhe azilkërkuesit shqiptarë

Mes shumë premtimesh, një nga më kryesoret që bëri të mundur ardhjen në pushtet të kryeministrit Edi Rama, ishte hapja e negociatave që në vitin e parë të qeverisjes së tij. Por mesa duket e gjitha kjo ishte një mashtrim. Në vend që të reflektonte, Rama, që atëherë mbante një monolog të përjavshëm në Facebook e pretendoi se zërat e deputetëve që mbanin këtë qendrim kudo në Gjermani, Holandë apo Austri janë të parëndësishëm.
Gjendja ku jemi sot e tregon qartë se ku jemi dhe sa seriozisht duhet ti merrnin këto qendrime.
Por çfarë deklaronte Rama kohë më parë për negociatat dhe azilkërkuesit shqiptarë: Ndiqni videon.