Ja si po shemben shtëpitë në periferi të Tiranës

Ja si po shemben shtëpitë në periferi të kryeqytetit. IKMT-ja po shemb një pallat trekatësh në Shkozë, krahas disa shtëpive. Zona u rrethua nga Policia dhe FNSH që frenuan revoltën e banorëve, që mbetën pa strehim.

Ndiqni pamjet e shembjeve: