UEFA hap hetim disiplinor ndaj Turqisë për festimin ushtarak

Te sulmet e presidentit Erdogan vijojnë, UEFA ka vendosur që të marrë masa ndaj Turqisë për festimin e tyre pas golave. Për përshëndetjen ushtarake të bërë në Paris ndaj Francës dhe atë ndaj Shqipërisë, Turqia pritet të marrë një dënim shembullor.

 

Përshëndetja e tyre lidhet me një formë solidariteti për ushtarët e angazhuar në luftën kundër Sirisë, një gjë që është konfirmuar edhe nga Calhanoglu: Jemi 100 për qind me ata njerëz”.

Pas një takimi, ministrja e sporteve në Francë, Roxana Maranineanu i ka kërkuar Uefa-s një dënim shembullor. /R.Lika-Koha Jone/