E thanë edhe këtë…

Nga Ylli Dylgjeri –

Uaaaaaaaaaa ! – e tha dhe këtë Gjebreja!

…Nga studio e Fax News, teksa fliste për çështjen e negociatave, deputetja socialiste Elona Gjebreja është shprehur se me protestat opozita e ka dëmtuar së tepërmi imazhin e vendit në Europë dhe se mazhoranca ka bërë të pamundurën për të marrë një “po” nga të gjitha vendet e unionit.
“Protestat e opozitës kanë ndikuar në negociata…

Po sistemi TIM-s car tha per Gjebrean & Co?

Tahiri dhe Elona Gjebrea u kthyen nga Greqia me “Audin” e Habilajve me targa AA003 GB. Udhetimi ka qene i perbashket me Saimir Tahirin, i cili e merrte makinen qe iu kishte shitur kusherinjve te tij Habilaj.
Ne ate kohe, Artan Habilaj e te tjere kane qene ne hetim nga Antimafia Italiane per trafik lendesh narkotike.

Pas kesaj kush e ka demtuar imaxhin e vendit ?