Kush e do më shumë këtë vend zoti Rama?

Nga Ylli Dylgjeri –

‘Janë mediat që shkruajnë dhe vetëm nxijnë, janë mediat që shpërndajnë lajme nëpër BE’, tha Edi Rama gjatë fjalës së tij në Kuvend!!!
Çdo gje eshte normale, kur di ta shpjegosh. Anormaliteti, nxirja, çmenduria, qendrojne brenda paaftësise tende zoti Rama. Dhe ne kete kuptim, me
i çmenduri jam une, qe dua te bëj te çmendurin të mençur!
Ja edhe Une shkruaj e shkruaj… per te berat e drejtimit Tend. Shkruaj Une, shkruajne koleget e mij, shkruan bota, e gjithkush qe sheh dhe i dhemb ky vend. Dhe…kjo per Ty qenka mungese dashurie per vendit mor koke qyp!
Po pse e dashke me shume Ti se Une kete vend?
Mua njehere ne kete jete me larguan nga puna, dhe kete e kam nga Ty dhe vetem nga Ty. Por, bemat e Tua s’kane te treguar. Apo ti tregojme serisht.
Çte tregojme?
Se ke vile betoni ne fshat, e pallat mermeri ne qytet?
Apo ke e ke sa nuk thuhen e si di Une?Ike se te duan?
Apo se i ke rrembyer. Do rrojme e do te degjojme.
Ty gjithe jeten ose te kane share, ose te kane mallkuar, ose te kane ndare, ose te kane nxjerre me 5 personale, ose, ose, te kane rrahur e te kane bere mëlçi, jo per atdhe, por per pasionet tua qe nuk mbulohen me dhe’.
Atehere kush e do me shume kete vend?
Une apo Ti?