Denaj: Investimi në arsim, prioritet

Investimet në sektorin e arsimit, mbeten prioritet i qeverisë shqiptare. Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj ishte sot e pranishme në ceremoninë e çeljes së viti të ri akademik 2019-2020, pranë Fakultetit të Ekonomisë. ”Fokusi ynë është që investimi në arsim të mbetet prioritet i qeverisë shqiptare. Pakti për Universitetin është një angazhim për një universitet më cilësor dhe të hapur për të gjithë”.