Avni Delvina: Na gishtin! Na dhe t*pet!

Avni Delvina njihet për grafikat e tij ironizuese të cilat shpeshherë bëhen virale në rrjetet sociale.
Grafika e radhës lidhet me gjestin aspak etik të ambasadorit të OSBE-së, Bernd Borchardt, drejtuar banorëve dhe protestuesve demokratë, teksa kalonte tek Drejtoria e Policisë së Tiranës, për shkak të shoqërimeve tek zona e Astirit.

Prandaj, grafikën e krijuar posaçësisht për këtë rast e ka titulluar: NA GISHTIN !…NA DHE TOPET !

Në vjim postimi i plotë i Delvinës në rrjetet sociale

Te dashur miq! Ju uroj një javë të mbarë më këtë grafikë nga xhesti fantastik drejtuar protestuesve shqiptare që bëri dje ndërkombetari jonë i dashur, me titull:
NA GISHTIN !…NA DHE TOPET !
Sfondin ja kam bërë me ngjyrën e tij orientuese ideollogjike në Shqipëri.