Ambasadorët e OSBE-së në Shqipërisë (Video)

Ambasadori i OSBE, Bernd Borchardt, duke fyer qytetarët që protestojnë

Pas gjestit të turpshëm e tejet vulgar të ambasadorit të OSBE-së Bernd Borchardt drejtuar protestuesve dhe banorëve të Astirit, teksa kalonte mbrëmjen e djeshme pranë Drejtorisë së Policisë, nuk kanë munguar memet e ironitë tallëse në rrjetet sociale.

Një ndër to është edhe videoja e mëposhtme e tutilluar “Ambasadorët e OSBS-së në Shqipërisë”.