Rrëmbejnë vëmendjen, motrat Ismaili shkëlqejnë në dasmë

Këngëtarja Zanfina Ismaili dhe motra e saj Ema Ismaili kanë marrë gjithë vëmendjen në një dasmë ku ishin të pranishme së fundmi.

Të veshura me fustane të gjatë dhe elegant, të dyja dukeshin tërheqëse ndërsa vinin në pah linjat trupore.

Foton e ka publikuar Zanfina ndërsa në të dhe si duket edhe në dasmë ka munguar Adelina Ismaili.