“Me robdishan në takim”/ Vajza e Trump lë “nam”, me veshjen, komentuesit nuk ja përtojnë

Vajza e presidentit Trump, Ivanka Trump shpesh herë vihet në qendër të mediave për veshjen e saj dhe paraqitjen në takime.

E bija e Donald Trump ka vizituar një qendër të kujdesit për fëmijë, ku u tregoi prindërve për kostot e përkujdesjes dhe mungesën e cilësisë.

Mirëpo, interneti shpërtheu për veshjen e saj. Sipas kritikëve, Ivanka u tall me fëmijët, pasi shkoi në takim e veshur me robdishan.