Ylli Dylgjeri: Meqë tani jemi anëtar të Schengenit B…

Nga Ylli Dylgjeri

Në kuadrin e Transparencës

Meqë tani jemi anëtar të Schengenit B…, dua
të di kush nga Oligarkët e bleu apo e morri
me PPP Fabrikën e Ideve?
Ju kujtohet? Ishte nga Fabrikat më rentabël
që prodhoj Akademia e Shkencave e Rilindjes.

Fjalor: çfarë është Schengeni B..?

Për ta kuptuar më thjesht, është një tavolinë e rrumbullakët, me gota, pjata, lugë, pirunj dhe… Thika,
që presin të vihen në punë nga 3 burra dhe një gru- burë.