Po fillojnë të djegin dhe makinat e kryebashkiakëve rilindas

Në Vlorë nuk ndalon krimi. Makinës së kryetarit të bashkisë së Vlorës, Dritan Lelit, i është vënë zjarri mëngjesin e sotëm nga persona të panjohur.

Makina një Range Rover ishte parkuar në lagjen “Lef Sallata” pranë zyrave të tij.

Po ashtu është djegur edhe një makinë tjetër që ishte pranë makinës së kryebashkiakut.