Nënpresidentja e partisë së Kujtim Gjuzit “tërbon” konservatorët në Instagram

Ish-missi shqiptar, Silvana Bushati mori të gjithë vëmendjen e mediave me emërimin si nënpresidente të partisë Konservatore të Kujtim Gjuzit.

Gjuzi vendosi ta pranonte në parti, pasi në një emision televiziv i trohqi vëmendjen, siç tha vet deputeti “ballkoni”.

Tashmë Bushati ka nisur karrierë politike në Partinë Koservatore, por gjithashtu vijon të jetë aktive në rrjetet sociale duke postuar foto nga profesioni i modelingut. Ajo publikon shpesh foto dhe video, si kjo po publikojmë më poshtë.