Kodi i ri Penal, Maliqi: Shantazhe ndaj Prokurorëve dhe Gjyqtarëve (VIDEO)

Deputeti Lefter Maliqi, i ftuar në ”Report TV”, foli për ashpërsimin e Kodit Penal, në lidhje për bllokimin e rrugëve, që çoi sot në pranga tre banorë të ”Unazës së Re”. Ai tha se kërkoi shtyrjen e këtij ligji duke parë edhe situatën por që u miratua nga maxhoranca. Ai tha se në këto momente ky ligj shkon në kundërshtim sespe nuk ka demokraci lokale dhe Drejtësia shtoi ai, është e kapur.

Postimi

Të dashur miq më poshtë keni intervistën time në ”Report Tv”, me gazetaren Aida Tancica lidhur me situatën e rëndë ekonomike dhe politike në vend. Zgjidhja mbetet zgjedhjet e parakohshme dhe ndryshimi i sistemit zgjedhor.