Braimllari: Banorët e Unazës se Re po dhunohen nga Edi Rama

Banorët e unazës së re kanë marshuar në drejtim të Drejtorisë së policisë në Tiranë pas arrestimit të disa prej banorëve nga ana e policisë.

Në mbështetje të banorëve të Unazës së Re tek Drejtoria e Policisë së Tiranës është dhe Sekretari i Përgjithshëm, Endrit Braimllari.

Braimllari tek Drejtoria e Policisë: Banorët e Unazës se Re arrestohen dhunohen nga Edi Rama dhe ato të cilët vjedhin tek Unaza e Re janë ende të lirë. Edi Rama Damian Gjiknuri duhet të ishin në burg për aferën më të madhe korruptive dhe jo banorët e Unazës së Re që protestojnë për pronën e tyre.