Vasili: Shikoni si kryeministri Rama tallet me fatkeqësi të rënda

Nga Petrit Vasili

Shikojeni VIDEON dhe dëgjojeni çfarë kryeministri ka ky vend qe tallet edhe me fatkeqësi të rënda.

Nena ka hallin e madh te fëmijës me handikap dhe kryeministri e pyet: si i ke bere fëmijët një nga një apo dy nga dy?

A do te bënte humor kryeministri po t’i kishte në shtepinë e tij këto halle të mëdha???

Apo ngaqë ka para’ kryeministri nuk i trembet syri!?

Shiheni VIDEON që flet vetë.