Mesila Doda: Rama e ka shitur çështjen çame

Sekretarja e Përgjithshme e PDIU-së Mesila Doda ka bërë akuza të forta për kryeminsitrin Edi Rama sa i takon çështjes çame.

E ftuar në studon e ABC News, Doda akuzon kryeministrin Rama se e ka shitur dhe keqpërdorur çështjen çame.

“Rama e ka keqpërdoruar çështjen çame. E kemi parë kur dikur ngrinte zërin ën mbrojtej të çështjes çame, por e kemi parë sesi e ka shitur dhe ka harruar çështjen çame, ka arritur deri aty sa të heqë nga librat e historisë së çështjes çame. Do keni shkresa pas ca ditës për çështjen çame. Flitet për diçka shumë të rëndë”, u shpreh Sekretarja e Përgjithshme e PDIU-së Mesila Doda.